بابک شهرکی از نوازندگان مشهور و ارزنده ویلون کشور هستند که در سال ۱۳۵۸ در تهران متولد شدند.
استعداد، مهارت و تبحر استاد شهرکی در نواختن ساز ویلون آنچنان بالا است که نه تنها مردم و موسیقی دانان را همواره شگفت زده می کند بلکه ایشان توانسته اند عنوان برترین ویلونیست را در بسیاری از جشنواره به خود اختصاص دهند.
دریافت لقب فرزند هنری استاد همایون خرم و نوه هنری استاد صبا در مراسم یک صدمین سالگرد تولد استاد ابوالحسن صبا می تواند گوشه ای از توانمندی، هنر و ذوق استاد بابک شهرکی را نشان دهد.
اساتید
علاقه به موسیقی از سنین خردسالی همراه با استاد شهرکی بوده است به طوری که از سن ۸ سالگی به پرورش استعداد و توانمندی خویش نزد استاد مهندس همایون خرم پرداختند.
همچنین همنشینی بابک شهرکی با استاد خرم در اواخر زندگی ایشان، نه تنها بر رشد بیشتر شخصیت هنری ایشان تاثیر داشت بلکه تجارب زیادی را نیز ایشان بیاموزند.
تنظیم آهنگ های استاد خرم نیز از دیگر افتخاراتی است که بابک شهرکی در کارنامه هنری خویش همواره به آن می بالد.
از دیگر اساتید استاد شهرکی می توان ابراهیم لطفی و حسن ریاحی را نام برد که به آشنایی و آموزش ویلون کلاسیک به ایشان نقش پررنگی داشتند.
استاد شهرکی با کمانچه نیز آشنایی دیرینه ای دارند. حضور در محضر استادانی همچون داوود گنجه ای و محمد مقدسی در فراگیری این هنر تاثیر زیادی داشته است.
علاقه و پشتکاری که بابک شهرکی به موسیقی داشتند، موجب شد که تحصیلات خود و فعالیت های هنری را نیز در دانشگاه موسیقی ادامه دهند.
استفاده از محضر اساتید مختلف موسیقی ایران زمین مانند شریف لطفی، ابراهیم لطفی، حسن ریاحی، داوود گنجه ای، محمد مقدسی، فرهاد فخرالدینی و محمد سریر در شکل گیری و رشد شخصیت هنری ایشان بی تاثیر نبوده است.
آثار هنری
استاد بابک شهرکی از همان کودکی علاوه بر علاقه و استعداد، پشتکار بسیاری نیز در این زمینه داشتند به طوری که اولین اثر خود را در سن ۱۴ سالگی بنام "مهرگان" با همکاری مسعود جاهد تولید کردند. البته که نمی توان از نقش آموزش های فاخر استاد مهندس همایون خرم در این مسیر چشم پوشی کرد.
باتوجه به ذوق و توانمندی بسیاری که استاد شهرکی از همان کودکی نشان می دادند همواره تحت حمایت افراد خانواده نیز بودند بی دلیل نیست که علی رغم سن کم، تجربه بالایی توانسته اند به دست آورند.
- از دیگر فعالیت های شاخص استاد بابک شهرکی در سن نوجوانی ( ۱۶ سالگی) می توان پایه گذاری ارکستر خرم را اشاره کرد. البته تلاش و همت ایشان به همینجا ختم نمی شود. ارکستر ملی فرهنگ سرای بهمن نیز از دیگر سوابق درخشان ایشان است.
- علاوه بر نوازندگی استاد بابک شهرکی، به عنوان آهنگ ساز و تنظیم کننده نیز فعالیت هایی را داشته اند که از جمله آثار ممتاز ایشان می توان به مهرگان، سیم آخر، غوغا، کولی کوبی، سیراف، رسوای زمانه، قلندروار، نسیم نی، پنجره باز می شود، خسته ام از این کویر، همچون گذشته ها، اشک من هویدا شد، سرود شب اشاره کرد.
- تبحر و توانمندی استاد موجب شد که از ایشان برای ساخت موسیقی فیلم و نوازندگی در بسیاری از سریال های تلویزیونی دعوت شود.
از آثاری که استاد بابک شهرکی توانسته اند به عنوان نوازنده و آهنگ ساز حضور داشته باشند می توان "سریال دردسر های عظیم۲"، "سریال زن بابا" و "سریال اشک ها و لبخند ها" را نام برد. توانمندی ایشان در این آثار به خوبی مشخص است.
- همچنین بابک شهرکی در سال ۱۳۷۷ توانست استودیو "پارت" را راه اندازی کند که به جهت فعالیت و علاقه بسیاری که به صدا برداری داشتند این کار صورت گرفت.
از دیگر فعالیت های ایشان می توان به تاسیس شرکت تولید و تکثیر قطعات صوتی "پارت صدا" را اشاره کرد.
- استاد شهرکی همواره به دنبال پیشرفت و کسب تجارب جدید هستند به طوری که در این چند وقت اخیر نیز در تاسیس ارکستر آکادمیک تهران، بزرگترین ارکستر خصوصی ایران فعالیت داشتند و حضور پر رنگ ایشان موجب مباهات همکاران و علاقه مندان به موسیقی شد.
- بی جهت نیست که استاد شهرکی را از هنرمندان حاذق و چیره دست موسیقی ایرانی می دانند، چرا که علاوه بر نوازندگی و صدا برداری در عرصه آهنگ سازی نیز آثار فاخری را توانسته اند تولید کنند. از جمله آن ها کاست های مهرگان، سیم آخر، غوغا، آنا در باغ، اشک و لبخند، جواب فوری، ذوالجناح و باغ خاطره هاست که توانسته فقط بخشی از توانمندی و مهارت استاد شهرکی را نمایش دهد.
- از دیگر فعالیت های استاد شهرکی گردآوری کتاب "نوای مهر" است که استاد همایون خرم این کتاب را نوشته اند. انتشار این کتاب را می توان مرهون تلاش و پیگیری های استاد بابک شهرکی دانست.
- هنرنمایی بسیار فاخر و زیبا با ویولن و آهنگ سازی های به یاد ماندنی استاد شهرکی می تواند خاطرات ارزشمندی را در ذهن موسیقی دوستان و حتی افرادی که شناخت چندانی از موسیقی ندارند، حک کند.