همایون مجد زاده نوازنده چیره دست و حاذق گیتار الکترویک است که در شهر کرمان (سال ۱۳۵۳) چشم به جهان گشودند.
اگرچه تحصیلات اکادمیک استاد همایون مجد زاده کارشناسی ارشد مکانیک است ولی کمتر کسی را می توان یافت که با ذوق و کارنامه درخشان هنری ایشان آشنا نباشد.
استاد همایون مجد زاده مدرس گیتار الکتریک در سبک های بلوز، راک و متال نیز هستند. البته که ۲۲ سال سابقه نوازندگی گیتار الکتریک می تواند نشان دهنده سطح بالا مهارت و استعداد و تجربه ایشان باشد. بی جهت نیست که توانسته اند در این سال ها هنرجویان بسیاری از پیر، جوان، زن و مرد را به خوبی آموزش دهند.
آثار هنری
گروه کهت میان به همت و تلاش استاد مجد زاده تاسیس و فعالیت می کند. از جمله فعالیت های آن می توان به انتشار سه آلبوم اشاره کرد و همچنین دو آلبوم سلو نیز از ایشان منتشر شده است.
علاقه به نوازندگی و موسیقی از دوران کودکی با استاد مجد زاده همراه بوده است. بی دلیل نیست که ایشان گیتاریستی مسلط و حرفه ای هستند. ایشان از سال ۱۳۷۰ تا کنون به نوازندگی مشغول هستند و آثاری بی نظیر و هنرمندانه ای را تولید می کنند که همواره با استقبال بی نظیر هنر دوستان و حتی منتقدان همراه است.
همچنین با توجه به مهارت، تبحر و تجربه ای که در این زمینه دارند از سال ۱۳۷۸ تاکنون نیز توانسته اند هنرجویان زیادی را تربیت کنند که نه تنها در ایران، بلکه در نقاط مختلف جهان مشغول هنر نمایی هستند.
از دیگر سوابق هنری ایشان، اجرای کنسرت با گروه اکسیر از سال است۱۳۸۱ است که چون برگ زرینی می درخشد.
توانمندی استاد مجد زاده فقط محدود به نوازندگی نیست بلکه ایشان سابقه آهنگ سازی، تنظیم، میکس و مسترینگ آلبوم های مختلفی را نیز به عهده داشتند که می توان از آن ها به میکس و مسترینگ آلبوم های "یار خاموش" کاوه دولت نیا و آلبوم میلاد ملک زاده همچنین آلبوم جدید عبدالرضا اوهدی و آلبوم "بارامانت" اشاره کرد.
در این سال های متمادی که استاد مجد زاده به تدریس گیتار به هنرجویان مختلف از زن، مرد، جوان و پیر پرداختند، توانستند نوازندگی گیتار الکتریک در سبک های راک، متال و فیوژن را به آنان بیاموزند. البته که ایشان سوابق تدریس هارمونی و تئوری عملی موسیقی و تنظیم و آهنگ سازی را نیز در کارنامه دارند.
سابقه طولانی فعالیت استار مجد زاده در موسیقی متال، بیانگر آن است که نه تنها ایشان استعداد، توانمندی و مهارت بالایی دارند بلکه به پشتکار بالای ایشان نیز اشاره دارد که مشکلات و موانعی که در این مسیر قرار گرفته اند، نتوانستند مانع بروز هنر و ذوق ایشان شود.
به طوری که آلبوم های بسیاری را منتشر کرده اند و استقبال بی نظیر علاقه مندان به موسیقی نشان دهنده سطح بالای کیفیت این آثار بوده است.
ایشان سابقه اجرای کنسرت را نیز دارند. اولین کنسرت رسمی ایشان با گروه کهت میان در سال ۱۳۸۲ در تالار فارابی برای علاقه مندان به موسیقی برگزار گردید.
با توجه به تلاشی که استاد مجد زاده در زمینه شرقی کردن و تولید آثاری آرام و دل نشین دارند، همواره آثار ایشان محبوب دل هنر دوستان قرار می گیرد. حال و هوای شرقی در بین آثار استاد مجد زاده بسیار مشهود است.
همچنین در سبک موسیقی استاد مجد زاده می توان جریان فرهنگی مطابق با سیستم فرهنگی ایران را مشاهده کرد که می توان آن را با سطح بالای توانمندی و خلاقیت موسیقی ایشان مرتبط دانست.
همچنین کارگاه های بسیاری که استاد همایون مجد زاده برگزار کردند، فرصتی فراهم کرد تا علاقه مندان به موسیقی نه تنها از وجود ایشان بهره بسیار ببرند بلکه بتوانند نقاط قوت و ضعف اجرا های خود را نیز برطرف کنند و روز به روز در زمینه نوازندگی به سطح قابل قبول نزدیک تر شوند.
گروه کهت میان
نوازنده چیره دست گیتار الکتریک استاد همایون مجدزاده در سال ۱۳۸۱ توانستند یک گروه موسیقیایی پراگرسیو متال ایرانی بنام کهت میان را تاسیس کنند که اگرچه بیشتر در اوایل شروع فعالیت، آهنگ هایی همراه با آواز در فضای شرقی تولید می کردند ولی پس از گذشت زمان، تولید قطعات در سبک پراگرسیو و گروه متال متمایل شد.
در شروع کار گروه کهت میان، افراد هنرمند موسیقی ایران زمین مانند اردوان انزابی پور (نوازنده گیتار بیس)، خالد سند زاده (نوازنده درام) و علی خدا دوست (نوازنده کیبورد) حضور داشتند ولی با همکاری استاد مجد زاده کم کم این گروه وارد فضای موسیقی پراگرسیو متال گردید.
از جمله آثار موسیقی متال این گروه می توان به انتشار دو آلبوم بنام های اکسیر و وجود مجازی اشاره کرد که در دهه ۸۰ شمسی روانه بازار شدند.
علاوه بر انتشار دو آلبوم استودیویی از این دو گروه، کنسرت های متعددی نیز در شهرهای مختلف ایران برگزار شده است. اسم این گروه از ستاره مرکب الفرس در فارسی میانه گرفته شده است.
آلبوم های منتشر شده از گروه کهت میان
- "اکسیر" در سال ۲۰۰۵: انتشار این آلبوم در سبک ترش متال صورت گرفت. آثار این آلبوم به دلیل شرایط کشور بدون آواز و بی کلام ارائه شد.
- از دیگر آلبوم ها نیز می توان "وجود مجازی "در سال ۲۰۰۹، "باران ساز در آینده" و "سر برآورده از خاکستر" را نام برد.
- آلبوم "سر برآورده از خاکستر" را می توان اولین آلبوم با کلام دانست که اجازه انتشار پیدا نکرد.